حجت الاسلام محمد لاکانی در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: هر چند از زمان تشکیل این معاونت در مراکز استانی مدیریت و نیز مدارس یک سال و شاید کمتر از آن هم می گذرد، اما در این مدت کوتاه هم شاهد به ثمر نشستن برخی اهداف کوتاه مدت حوزه در بخش تهذیب و اخلاق بوده ایم.
وی همچنین با مثبت ارزیابی کردن گردهمایی اخیر معاونان تهذیب کل کشور در قم گفت: هر چقدر برگزاری این همایش ها بیشتر و هدفمندتر باشد ،در رشد روند اخلاقی و تهذیبی حوزه های علمیه بهتر و موثرتر است.
حجت الاسلام لاکانی ادامه داد: بهره گیری مناسب از اساتید بزرگواری همچون آیت الله مصباح یزدی و نیز حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در این همایش چند روزه بسیار سودمند بود و امیدواریم که چنین نشست ها و همایش هایی البته به صورت فشرده تر در آینده نیز برگزار شود.
وی با بیان این که ایجاد معاونت تهذیب در مدارس علمیه بسیار موثر بوده است، خاطرنشان کرد:در گذشته دروس اخلاقی، چندان در مدارس جدی گرفته نمی شد که با ایجاد معاونت های تهذیب این مهم مورد توجه و اهتمام جدی قرار گرفت.
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که در همه مدارس علمیه این استان کرسی های درس اخلاق برگزار می شود، اظهار داشت: در حال حاضر در مرکز استان درس اخلاق بسیار ارزشمندی توسط آیت الله رودباری برگزار می شود که طلاب و فضلای بسیاری از آن بهره مند می شوند.
وی همچنین با بیان این که پس از ایجاد معاونت تهذیب در مدارس استان، بحث تلبس طلاب مورد جدیت قرار گرفته است، گفت: به همه مدارس علمیه استان اعلام کرده ایم طلاب عزیزی که می خواهند ملبس شوند باید شرایطی را که شورای مدیریت اعلام کرده رعایت کنند.
حجت الاسلام لاکانی در ادامه با اشاره به اجرای طرح به کارگیری مشاورین در مدارس علمیه استان گیلان بیان داشت: ما در حال حاضر برای هر مدرسه ای در سطح استان یک مشاور را در نظر گرفته ایم که در مجموع تعداد مشاوران به 13 نفر می رسد.
وی در خاتمه با اشاره به اهتمام این معاونت به مباحث قرآن، عترت و نهج البلاغه یادآور شد: تلاش کرده ایم تا در هر مدرسه ای یک کارشناس قرآن و عترت به فعالیت بپردازد تا این افراد بتوانند زمینه رشد و ارتقای معنوی طلاب را در این عرصه ها به خوبی فراهم کنند.